UranvoimaTM

UravalmennusTM -valmennus sopii sinulle silloin, kun olet työurasi muutosvaiheessa. Mietit mitä haluaisit tehdä oikeasti työksesi, tarvitset apua oman osaamisesi, tietojesi ja taitojesi tuomiseksi näkyväksi itsellesi. Autan sinua cv:n ja työpaikkahakemuksen teossa sekä hiomaan hakemuksen kohdistetuksi hakemaasi työpaikkaan. Lähden kanssasi matkalle, jossa sinä tulet löytämään oman potentiaalisi ja vahvuudet tehdä työtä/uraa, joka juuri Sinulle on merkityksellistä tällä hetkellä. Sparraan Sinua haastatteluun ja kannattelen, jos työnhaussa tulee takaiskuja. Jatkamme yhdessä matkaamme, kunnes löydät unelmiesi työn/uran. Hiomme tarvittaessa myös Linkedin profiiliasi paremmaksi.

NYT UUTTA!

TYÖNHAUN ASKELEET

5. VIIKON VALMENNUSVERKKOKURSSI. 

5. kerran valmennusverkkokurssi vain 339e.

Kurssista lisää täältä.

MuutosvoimaTM

MuutosvoimaTM -valmennus sopii sinulle silloin, kun haluat tehdä elämässäsi muutoksia eri elämänalueilla. Tiedät jo, mikä se aihealue on mihin haluat muutosta tai välttämättä et tiedäkkään. Onko se parisuhde, terveys, liikunta jne. Kuljen kanssasi muutoksen läpi sinua sparraillen ja rinnalla kulkijana hyödyntäen valmennusosaamistani. Muutosvoima valmennus toteutetaan yksilövalmennuksena.

OlonvoimaTM

OlonvoimaTM -valmennus sopii sinulle silloin, jos haluat käydä muutosta läpi ryhmän kanssa ja saada mahtavan vertaistuen ryhmästä. Ryhmävalmennus on 5. tapaamiskerran paketti , jossa aiheina ovat Kuka minä olen, Ihmissuhteet, Henkinen ja fyysinen hyvinvointi, Raha ja työ, Olemisen voima. Ryhmätapaamiset kahden viikon välein, kerrallaan noin 1,5 tuntia. Kysy lisää anne@olonvoima.fi.

Kun keräät vähintään 6:den hlön porukan kasaan, saat itse oman valmennuksesi maksutta.

IlonvoimaTM

IlonvoimaTM -valmennus sopii sinulle silloin, kun kaipaat elämääsi iloa, läsnäoloa ja rauhaa. Sen voimme toteuttaa joko yksilövalmennuksena tai ryhmävalmennuksena.

Tähdestä timantiksiTM

Mentorointi valmentajille

Tähdestä timantiksiTM -mentorointi valmennus sopii sinulle valmentaja, joka haluat vierellesi valmennuksellista kanssakeskustelijaa, sparraajaa, joka tuo sinulle valmentaja, totuutta ja näkemystä yrittäjänä olosta tai työelämässä mukana olosta. 

Mentoroinnin kautta itseluottamuksesi ja rohkeutesi lisääntyy, lähdet kulkemaan kohti tavoitteitasi ja toiveitasi omana itsenäsi. 

HINNASTO:

Uranvoima, muutosvalmennus, valmentajien mentorointi PUHELIMELLA TAI SKYPELLÄ

  • 1 krt a 170 e/60 min (sis.alv 24%)
  • 2 krt tai useampi puhelu  a 150 e/60 min (sis.alv 24%)

Uranvoima, muutosvalmennus ja valmentajien mentorointi HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN 

  • 1 krt a 200 e/60 min (sis.alv 24%)
  • 2 krt tai useampi tapaaminen a 170 e/60 min (sis.alv 24%) 

OLONVOIMATM  RYHMÄVALMENNUS:

  • 5 ryhmätapaamista a 1-1,5 h/krt, yhteensä 199 e/osallistuja.
  • Uusi ryhmä alkaa, kun vähintään 6 osallistujaa on ilmoittautunut.

TÄHDESTÄ TIMANTIKSI TM MENTOROINTI VALMENTAJILLE:

  • Kysy tarjous paketista, jossa 4 mentorointi kertaa anne@olonvoima.fi

Valmennus- ja ryhmätapaamiset Helsingissä tai Lohjalla.

| Ota yhteyttä | Varaa aika | Pyydä tarjous |