Muutosmatkalla itseesi…

Kysymys, joka kannattaa kysyä itseltään aika ajoin, jotta pysyt omalla polullasi. Ei haittaa, vaikka välillä et mene suoraan polkuasi, voit aivan hyvin mennä välillä kiertopolkua ja käydä oppimassa jostakin asiasta lisää polullasi. Ja jälleen palata omalle polullesi, joka on sinulle viitoitettu jo syntymästäsi asti, jonka vain unohdamme elämän melskeisssä ja tapahtumissa. 

On hyvä ottaa itselleen aina välillä aikalisä, jolloin pääsee katsomaan missä mennään nyt ja kannataisiko tehdä jonkinlainen korjausliike elämässä. Onko suunta oikea?

Elämä kannattaa elää siitä nauttien, iloiten, rakastaen ja olemalla se kuka olet? Päälle liimatut asiat eivät ole sinua, sen tiedät itsekin. Kuinka huomaat sen? Huomaat sen niin, että et voi hyvin, sinulla on surua, ikävystymistä, energian puutetta omaan elämääsi.

Kuka sinua voi siinä auttaa? Vastaus on päivän selvä, ainoastaan sinä itse voit auttaa itseäsi. 

Lähde miettimään, mitkä asiat tekevät sinusta iloisen, onnellisen ja ihmisen, joka on innostunut omasta elämästään. Näiden kysymysten pohtimisen jälkeen, palaudut taas omaan elämääsi. Elämämme on heiluriliikettä, ylös, alas, ylös ja alas jatkuen niin pitkään kuin elät.

Eikö elämää olisi mukavaa elää niin, että tiedät kuka olet, mitä haluat, kenen kanssa haluat olla ja jättää taakseen ne epämukavat ihmissuhteet, työt, asiat jne, jotka ei vie sinua eteenpäin vaan taaksepäin elämässäsi. 

Kuka minä olen?