Johda omaa elämääsi!

Arvosta itseäsi. Ole oman elämäsi johtaja. Ota rennosti. Tunne itsesi. Kasva ihmisenä. Usko Unelmiisi. Nauti arjestasi. Luota itseesi. Ryhdy onnelliseksi.

Ota ilo irti ihmissuhteistasi. Ole oma itsesi. Riko rajasi. Nauti työstäsi. Löydä itsevarmuutesi. Elä intohimoisesti. Hanki mielenrauha. Elä merkityksellistä elämää.

Valmennus

Life Coaching eli valmennus on oivallinen apu silloin, kun kaipaat muutosta elämääsi.

Valmennus on mukava ja helppo tapa auttaa sinua selkiyttämään kuka sinä olet ja mitä sinä elämältäsi haluat. Voit hyödyntää valmennusta silloin, kun muutos elämässäsi on väistämättä edessä tai silloin, kun haluat ottaa elämässäsi askeleen kohti jotain parempaa.

Valmennuksessa kartoitat tämänhetkisen elämäntilanteesi, löydät sinua innostavia tavoitteita ja oivallat, miten voit saavuttaa ne sinulle sopivalla tavalla.

Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti. Voit hyödyntää sitä mm. itsetuntemuksesi kehittämisessä, uran luomisessa, ihmissuhteiden parantamisessa, hyvinvointisi kasvattamisessa tai vaikka mielenrauhan löytämisessä. Sinä valitset aiheen, johon haluat keskittyä.

Valmentajasi ei neuvo, vaan antaa tilaa omille ajatuksillesi. Erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla sinä oivallat olennaisen, joka auttaa sinua kohti haluamaasi.

Valmennuksen taustaa

Valmennuksessa hyödynnetään kognitiivista kolmiota, ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja positiivista psykologiaa.

Edellä mainitun viitekehyksen lisäksi hyödynnetään tarvittaessa tekniikoita, joiden tausta löytyy urheilijoiden mentaalivalmennuksesta, NLP:stä, luovuusvalmennuksesta, mindfulnessista jne.

Valmennuksen tavoitteena on hyödyntää niin tietoisen mielen kuin tiedostamattomankin mielen potentiaalia. Se onnistuu yhdistämällä erilaisia tekniikoita, joista sinä voit valita valmentajan avulla sinulle mieluisimmat.

Valmennustapaamiset

Valmennus voi tapahtua kasvotusten, puhelimitse tai netissä Skypen välityksellä.

Tapaat valmentajasi noin 1 – 2 viikon välein. Yhden valmennuskerran kesto on noin 60 minuuttia.

Valmennus on täydellisen luottamuksellista ja valmentajaasi sitoo 100% vaitiolovelvollisuus.

Valmennuksen hyödyt

Valmennuksen myötä oivallat mitä sinä oikeasti haluat ja millaisilla askelilla sinä voit sen saavuttaa.

Valmennuksessa itsetuntemuksesi kehittyy ja itseluottamuksesi paranee.

Itsesi johtamisen taidot paranevat ja tunneälysi kehittyy. Kokonaisvaltainen hyvinvointisi kasvaa ja elämänilosi kasvaa.
Oivallat myös, millaista on unelmiesi elämä ja miten sen saavutat.

LCF Life Coach® on koulutettu ammattivalmentaja. Rekisteröidyn tuotemerkin käyttö edellyttää vuoden mittaista koulutusta ja hyväksytyn valmennusharjoittelun suorittamista.

Valmentaja

LCF LifeCoach Anne Saukonoja-Teperi

Yhteystiedot: olonvoima@gmail.com

Hinnasto

Voimassa 01.01.2023 alkaen

Yksilövalmennus:  200 €/1 tunti

Valmennuspaketti: 1 tunti/4 kertaa, hinta  600 € (4 kertaa á 100 €)

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Pidetään oikeudet muutoksiin.