Onnistumisesi itsesi muuttamisessa lähtee itsesi rakastamisesta, sitä kautta itsesi hyväksymisestä sellaisena kuin olet ja niillä eväillä, mitä Sinulla sillä hetkellä on tulet tekemään parhaasi. On muutos sitten uran vaihtoa, painon pudottamista, parisuhteen parantamista, mitä se muutos sinulle kulloinkin merkitsee.

Muutos lähtee Sinusta. Kun hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet, saat parhaimmat eväät matkallesi. Muutoksessa on tärkeää löytää omat vahvuutesi, tietosi ja taitosi. Muutoksen tarkoitus on nostaa ne erityisesti näkyväksi itsellesi. Sen jälkeen voit lähteä niitä muuttamaan. 

Kuka haluaa lähteä tekemään esimerkiksi uran vaihtoa tai painonpudotusta ihmisen siis itsesi kanssa, jos et tällä hetkellä pidä itsestäsi. Esimerkkinä, kuka haluaa tehdä töitä työkaverin kanssa, josta ei pidä?

Mieti minkälaisen tavoitteen tulet saavuttaamaan, jos et pidä itsestäsi? 

Onko tavoite sinun näköisesi, onko se sinun arvomaailmaasi?

Ei ehkä ole tai voi olla, mutta kuinka kauan viivyt tavoitteessa, joka ei ole itsesi näköinen. 

Lähde muutosmatkallesi ensin itsesi rakastamisesta tai ainakin itsesi tykkäämisestä sellaisena kuin olet. Olemalla oma itsesi tulet saavuttamaan juuri sen mitä haluat tai mitä tarvitset elääksesi elämää, joka on sinun näköisesi ja jossa itse viihdyt.

Voin olla apunasi muutosmatkalla omaksi itseksesi. Annan sinulle konkreettisia työkaluja coahingin työkalupakista, Ole yhteydessä. www.olonvoima.fi/Muutosvoima valmennus..

Itsensä rakastaminen (#Muutosvoima)